Skoči na glavno vsebino

Predavanje za starše

Spoštovani starši!

Se kdaj sprašujete kako otrokom postaviti meje, kako uravnavati dinamiko med sorojenci, kako omejiti in nadzorovati dostop do družabnih omrežij in kako vzgojiti samostojnega in odgovornega otroka?

V torek, 8. oktobra 2024, ob 17.00, boste odgovore na vsa ta in še druga vprašanja dobili v Športnem centru Ribnica, na predavanju za starše, ki je namenjeno vsem staršem naše šole od 1. do 9. razreda.

Zanimivo predavanje bo izvajal priznani strokovnjak s področja vzgoje, dr. Sebastjan Kristovič, ki deluje na vzgojnem področju otrok in mladostnikov v izobraževanju, kurativi in preventivi v obliki predavanj, seminarjev in svetovanja.

Predavanje nosi naslov Šola in starši v skupni nalogi samostojnosti in odgovornosti otrok in škodljivi vplivi zaslonov in družbenih omrežij….in še več.

Po predavanju ste lepo vabljeni na govorilne ure, ki so v tem mesecu za ribniško šolo iz ponedeljka, 7. 10. 2024, prestavljene na torek, 8. 10. 2024. Starši podružničnih šol ste po končanem predavanju vabljeni na govorilne ure v Dolenjo vas in Sušje.

Verjamemo, da se boste predavanja starši zanesljivo udeležili, saj smo priznanega predavatelja dolgo čakali in verjamemo, da bomo vsi skupaj odšli s predavanja polni novih spoznanj in koristnih priporočil za vzgojo naših otrok in mladostnikov.

V pričakovanju dogodka Vas lepo pozdravljamo.

 

Ravnateljica Andreja Modic, prof.

Dostopnost